Dit zijn wij!

Wij, Alfred en Annemieke Jongile, hebben Impact Church South-Africa opgezet. Alfred is geboren in Zuid-Afrika en daar opgegroeid. Annemieke is geboren en getogen in Nederland, en vertrok in haar 20er jaren naar Zuid-Afrika om zich in te zetten voor een goede doelen project.

Zo ontmoetten we elkaar in Jeffrey’s Bay en leerden we elkaar goed kennen. Jeffrey’s Bay werd heel belangrijk voor ons. We zijn er getrouwd en werden ouders van Timothy en Sarai. Na de geboorte van Sarai vertrokken we terug naar Nederland. Alfred burgerde daar in en we vonden ons plekje binnen Impact Church Waddinxveen.

Maar het verlangen om terug te gaan naar Zuid-Afrika bleef. Voor de cultuur en de mensen, maar bovenal vanuit de sterke roeping om ons in te zetten voor het leven van de kwetsbare kids uit de sloppenwijken. Daarom vertrokken we in februari 2022 terug naar Zuid-Afrika om Impact Church South-Africa te starten. Eenmaal daar adopteerden we onze jongste zoon, Matthew.

Familie Jongile South-Africa

Met de steun van mensen die ons project volgen, werken we dag in dag uit toe naar ons doel om jonge mensen het evangelie te brengen en klaar te staan voor onze kwetsbare medemens. Op de pagina met onze projecten vertellen we je meer over hoe we dat doen.

Jouw bijdrage maakt impact!

Draag bij door meeleven, gebed en financiële steun